Polje privatnosti:
Ova politika privatnosti objašnjava kako naš veb-sajt za iznajmljivanje automobila (u daljem tekstu „Sajt“) koristi i štiti informacije koje korisnici (u daljem tekstu „korisnik“ ili „vi“) pružaju kada koriste našu veb stranicu. Smatramo da je važno da korisnici budu informisani o tome kako se njihove informacije koriste i štite, i zato smo kreirali ovu politiku privatnosti.

Šta se podrazumeva pod “informacijama”:
Informacije koje korisnici pružaju prilikom korišćenja sajta mogu uključivati, ali nisu ograničene na: ime, adresu, broj telefona, adresu e-pošte, podatke o kreditnoj kartici, informacije o vozilu koje želite da iznajmite i druge informacije koje su nam neophodne da pružimo usluge iznajmljivanja automobila.

Kako se informacije koriste:
Informacije koje korisnici daju prilikom korišćenja sajta koriste se isključivo u svrhu pružanja usluga iznajmljivanja automobila. Informacije se koriste za proveru identiteta korisnika, za kreiranje naloga i za kontaktiranje korisnika u slučaju potrebe. Ne prodajemo, ne delimo ili na drugi način pružamo informacije trećim licima bez prethodne saglasnosti korisnika.

Kako su informacije zaštićene:
Koristimo najsavremenije tehnologije za šifrovanje informacija koje korisnici pružaju prilikom korišćenja sajta. Takođe koristimo zaštitne zidove i druge tehnologije za zaštitu od neovlašćenog pristupa informacijama. Međutim, nijedna tehnologija nije potpuno sigurna i ne možemo garantovati da će informacije biti potpuno zaštićene od neovlašćenog pristupa.

Promena politike privatnosti:
Mi se zadržavamo pravo da promenimo ovu politiku privatnosti u bilo kom trenutku. Ukoliko promenimo našu politiku privatnosti, mi ćemo objaviti promene na ovom sajtu i informisati korisnike o promenama. Korisnici su odgovorni da redovno proveravaju ovu politiku privatnosti kako bi bili obavešteni o svim promenama.

Pitanja i komentari:
Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi sa našom politikom privatnosti, kontaktirajte nas putem e-pošte ili telefona navedenih na našem sajtu. Pokušaćemo da odgovorimo na vaša pitanja što je pre moguće.

Pristup i ažuriranje informacija:
Korisnici imaju pravo da pristupe i ažuriraju svoje informacije koje su nam dostavljene prilikom korišćenja sajta. Korisnici mogu pristupiti i ažurirati svoje informacije preko svog korisničkog naloga na sajtu ili kontaktiranjem putem e-pošte ili telefona koji su navedeni na sajtu.

Odricanje od odgovornosti:
Iako nastojimo da zaštitimo informacije koje korisnici pružaju prilikom korišćenja sajta, ne možemo garantovati da će informacije biti u potpunosti zaštićene od neovlašćenog pristupa ili krađe. Korisnici su saglasni da su odgovorni za čuvanje svojih informacija i lozinki na bezbednom mestu.

Kolačići i druge tehnologije:
Naš sajt koristi kolačiće i druge tehnologije za poboljšanje korisničkog iskustva i pružanje relevantnih reklama. Korisnici mogu da podese svoje pregledače da blokiraju kolačiće, ali to može ograničiti funkcionalnost sajta.

Saglasnost:
Korisnici prihvataju uslove ove politike privatnosti kada koriste sajt. Ako se korisnik ne slaže sa ovim uslovima, molimo vas da ne koristite naš sajt.

Pravo na zaborav:
Korisnici imaju pravo da zahtevaju brisanje svih ličnih podataka koje smo dobili od njih, u skladu sa zakonima o zaštiti podataka. Ako želite da zatražite brisanje podataka, kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona navedenih na sajtu.

Kontaktirajte nas:
Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi sa ovom politikom privatnosti, kontaktirajte nas putem e-pošte ili broja telefona navedenih na sajtu. Pokušaćemo da odgovorimo na vaša pitanja što je pre moguće.

Ugovor o zaštiti podataka:
Ako poslujemo sa stranom organizacijom koja se nalazi van vaše jurisdikcije, potpisujemo ugovor o zaštiti podataka pre nego što počnemo da delimo podatke sa tom organizacijom. Ovaj ugovor sadrži odredbe o zaštiti podataka i zahteva da podaci budu zaštićeni na isti način na koji su zaštićeni u vašoj jurisdikciji.

Izjava o sukobu interesa:
Posvećeni smo zaštiti privatnosti korisnika i nećemo dozvoliti da sukob interesa utiče na način na koji upravljamo vašim podacima. Ako primetimo bilo kakav sukob interesa, obavestićemo vas unapred i preduzeti odgovarajuće korake da ga rešimo.

Kontrola podataka:
Korisnici imaju kontrolu nad svojim podacima i mogu odbiti da daju neke od svojih informacija prilikom korišćenja sajta. Međutim, ako odbijete da pružite određene informacije, to može uticati na našu sposobnost da vam pružimo usluge iznajmljivanja automobila.

Pravo na prigovor:
Korisnici imaju pravo da prigovore na korišćenje njihovih ličnih podataka u marketinške ili druge nepotrebne svrhe. Ako želite da uložite žalbu, kontaktirajte nas putem e-pošte ili telefona koji su navedeni na sajtu.

Prijavite se

Registrujte se

Reset lozinke

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte, dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

Članstvo

Za ovu akciju je potrebno aktivno članstvo, kliknite na dugme ispod da biste videli dostupne planove.