Registracija: Prvi korak je registracija na sajtu. Potrebno je da unesete osnovne podatke o sebi, kao što su ime i prezime, adresa e-pošte i lozinka.

Popunjavanje podataka o sebi: Nakon registracije potrebno je da popunite dodatne podatke o sebi, kao što su adresa, broj telefona i drugi lični podaci. Ove informacije će se koristiti u slučaju bilo kakvih problema sa vašim vozilom ili u slučaju neplaćanja.

Postavljanje oglasa: Nakon što unesete podatke o sebi, možete postaviti oglas za iznajmljivanje vašeg vozila. Oglas treba da sadrži informacije o vozilu, kao što su marka, model, godina proizvodnje, snaga motora, broj sedišta i druge specifikacije. Takođe treba da unesete cenu za iznajmljivanje vozila.

Pregledajte svoj oglas: Nakon što postavite oglas, pregledajte ga da biste se uverili da su sve informacije tačne i pravilno prikazane.

Iznajmljivanje vozila: Kada vaš oglas bude objavljen, možete početi sa iznajmljivanjem vozila. Korisnici sajta će vas kontaktirati putem mejla ili telefona, a vi ćete moći da izaberete korisnika koji vam najviše odgovara.

Održavanje vozila: Ne zaboravite da održavate svoje vozilo i servisirate ga pre svakog iznajmljivanja. Ovo će vam pomoći da izbegnete probleme sa vašim vozilom tokom iznajmljivanja.

Pratite transakcije: Pratite transakcije vezane za vaše vozilo da biste bili sigurni da je sve u redu. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, kontaktirajte korisničku podršku sajta.

Komentari

Komentariši

Prijavite se

Registrujte se

Reset lozinke

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte, dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

Članstvo

Za ovu akciju je potrebno aktivno članstvo, kliknite na dugme ispod da biste videli dostupne planove.