Top kategorije

Pronadjite ono šta je vama potrebno

Jednostavno

Samo nekoliko koraka da rezervišete vozilo

01

Pronađite vozilo

Koristeći pretraživač vozila na vrhu stranice, lako možete pronaći razna vozila koja odgovaraju vašim potrebama i zahtevima koristeći ključne reči i lokaciju.

02

Proverite recenzije

Pre nego što rezervišete vozilo, proverite recenzije drugih kupaca koji su ga koristili. Ovo će vam pomoći da saznate više o kvalitetu, udobnosti i bezbednosti vozila.

03

Rezervišite vozilo

Kada pronađete vozilo, možete ga rezervisati preko veb stranice ili direktno kontaktirati prodavca. Obavezno proverite detalje rezervacije, kao što su cena, vreme i mesto preuzimanja i vraćanja vozila.

Extra ponude

Proverite naše popularne najbolje ocenjene oglase

Upoznajte ponuđače

Naši najpouzdaniji i najiskusniji ponuđači

Manare

Grad: Subotica
Ulica: Senćanski Put 63
Broj telefona: +381603210262
PIB: 109.436.805
MB: 21182117
3 Oglasa

Šta drugi kažu o nama

Iskrene povratne informacije naših klijenata i ponuđača

Svaka čast izgledu vašeg sajta! Grafički dizajn je jasan i privlačan, a navigacija je jednostavna i intuitivna. Pronašao sam sve što sam tražio bez problema. Posebno mi se svidela sekcija sa oglasima, jer se lako može pronaći vozilo. Čini se da ste se trudili da sajt bude korisniku prijatno iskustvo, i to se definitivno isplatilo. Ukratko, preporučujem bih vaš sajt svakome ko želi da rentira vozilo jer je jednostavan za to.

Dragan Todorović

Enterprise Resource Planning u QW

Našla sam sajt za iznajmljivanje automobila pod nazivom “iznajmi.me”. Ovaj sajt je jednostavan za korišćenje i nudi širok izbor različitih tipova vozila za iznajmljivanje. Proces rezervacije je brz i lak, a cene su konkurentne u poređenju sa drugim sajtovima za iznajmljivanje automobila. Opcije filtriranja sajta omogućavaju korisnicima da pronađu tačno ono što traže, bilo da je u pitanju sportsko terensko vozilo ili porodični kombi. Jedna od najboljih stvari u vezi sa ovim sajtom je činjenica da se može rezervisati onlajn i da se cena rezervacije ne menja, što znači da je ono što platite na početku upravo ono što ćete platiti na kraju.

Milica Spasić

Advokat

Sajt na kome se oglašavamo je odličan. Ima odličan dizajn i lakoću upotrebe. Kontakti su brzo odgovorili na naše zahteve i bili su od velike pomoći tokom procesa oglašavanja. Rezultati su bili odlični i veoma smo zadovoljni saradnjom. Preporučujemo ovaj sajt svima koji žele da reklamiraju svoja vozila.

Manare doo Subotica

Proveren ponuđač

Sa našeg bloga

Pročitajte najnovije članke sa našeg bloga.

Iznajmite vozilo

Kliknite na dugme „Pogledajte oglase“, ili koristite pretraživač vozila na vrhu stranice. Izaberite željeno vozilo iz naše ponude.

Postanite ponuđač

Prvi korak je registracija na sajtu. Potrebno je da unesete osnovne podatke o sebi, kao što su ime i prezime, adresa e-pošte i lozinka.

Prijavite se

Registrovati

Reset lozinke

Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte, dobićete link za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

Članstvo

Za ovu akciju je potrebno aktivno članstvo, kliknite na dugme ispod da biste videli dostupne planove.